Boomschijf Zwart 18 - 23cm
Boomschijf Zwart 18 - 23cm

Boomschijf Zwart 18 - 23cm

30 op voorraad
Base Toys
BK2471
€ 4,25

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een stijlvolle en natuurlijke manier om je interieur te decoreren? Onze houten boomschijf zwart is de perfecte toevoeging aan je interieur. Deze boomschijf is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook erg functioneel. Gebruik hem bijvoorbeeld als onderzetter met een stolp erop of als decoratie op een bijzettafeltje.

De houten boomschijf is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit hout en heeft een mooie, zwarte kleur. Het is een natuurproduct, waardoor de afmetingen en de structuur van elke boomschijf kunnen verschillen. Dit zorgt ervoor dat elke boomschijf uniek is en je een authentieke uitstraling aan je interieur kunt geven.

De boomschijf is niet alleen mooi om te zien, maar ook erg handig in gebruik. Hij is namelijk geschikt als onderzetter voor drankjes of als decoratie onder een stolp of op een dienblad. Daarnaast kun je hem ook gebruiken om kleine plantjes op te zetten of als decoratief element op een boekenplank.

De houten boomschijf zwart is een tijdloos en duurzaam product dat jarenlang mee zal gaan. Het is een mooie toevoeging aan elk interieur en past bij veel verschillende stijlen. Of je nu een modern, klassiek of landelijk interieur hebt, deze boomschijf zal altijd mooi staan.

Dus, als je op zoek bent naar een mooie en functionele toevoeging aan je interieur, kies dan voor onze houten boomschijf zwart. Het is een uniek en natuurlijk product dat je interieur een authentieke uitstraling zal geven. Let wel op dat dit product een natuurproduct is, waardoor afwijkingen van de afbeelding en afmetingen mogelijk zijn.

Afmetingen: diameter tussen 18 en 23cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
diameter tussen 18 en 23cm
Materiaal
Hout
Kleur
Zwart
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Wonen
EAN code:
8719987897870
30 Producten

Slim combineren

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst