Houten Insectenhotel, 51cm
Houten Insectenhotel, 51cm

Houten Insectenhotel, 51cm

Niet op voorraad
Base Toys
BK2549
€ 19,95


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met het Houten Insectenhotel breng je de natuur naar jouw tuin! Dit insectenhotel is speciaal ontworpen om insecten een thuis te bieden en zo de biodiversiteit in jouw tuin te vergroten. Het hotel is gemaakt van duurzaam hout en heeft een hoogte van 51 centimeter. Door het handige haakje is het insectenhotel gemakkelijk te bevestigen aan een boom, schutting of muur in jouw tuin.

Het Houten Insectenhotel biedt een 'warme' omgeving voor insecten om te overwinteren. Het hotel is ingericht met houten stammetjes met gaten, bamboestaven en dennenappels waar insecten zich in kunnen verschuilen. Denk hierbij aan solitaire bijen, vlinders en lieveheersbeestjes. Door het bieden van een geschikte leefomgeving kunnen deze insecten zich ontwikkelen en bijdragen aan de bestuiving van bloemen en planten in jouw tuin.

Het Houten Insectenhotel is niet alleen nuttig, maar ook nog eens decoratief. Het houten design en de natuurlijke uitstraling passen perfect bij een groene omgeving. Het insectenhotel is daarom ook een prachtige toevoeging aan jouw tuin en zal zeker de aandacht trekken van jouw bezoekers.

Help de insecten in jouw tuin en geef ze een plek om te overwinteren met dit Houten Insectenhotel. Bestel het hotel vandaag nog en creëer een groene oase in jouw tuin!

Afmeting artikel: 51 x 35 x 10 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
51 x 35 x 10cm
Materiaal
Hout
Kleur
Blanco
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
8720573180221

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst