• -20%
Houten Insectenhotel 29,5cm
Houten Insectenhotel 29,5cm

Houten Insectenhotel 29,5cm

6 op voorraad
Base Toys
BK2540
€ 10,36 € 12,95 -20%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, vandaag verstuurd
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het Insectenhotel is een prachtige toevoeging aan iedere tuin en is niet alleen decoratief, maar ook functioneel. Het biedt namelijk onderdak aan verschillende soorten insecten en helpt zo mee aan het behoud van deze belangrijke beestjes. Het hotel is gevuld met bamboe en rond hout en is daardoor ideaal voor solitaire bijen en andere insecten zoals oorwormen en kevers. Ook voor spinnen is dit insectenhuis een prima onderkomen. Het nestkastje in het midden van het hotel is zeer geschikt voor de lieve hommels.

Het Insectenhotel is gemaakt van duurzame materialen en past perfect in een natuurlijke omgeving. Het biedt een veilige en droge schuilplaats voor insecten en helpt bij de bestuiving van planten in de omgeving. Het hotel is niet alleen geschikt voor grote tuinen, maar kan ook in kleinere stadstuinen en zelfs op een balkon worden geplaatst. Het is een mooie manier om bij te dragen aan een gezonde en levendige omgeving en om het ecosysteem in balans te houden.

Het Insectenhotel is niet alleen functioneel, maar ook een leuk en educatief product voor kinderen. Door de verschillende kamers en doorgangen kunnen kinderen op een speelse manier kennis maken met de insectenwereld en leren hoe belangrijk deze beestjes zijn voor onze natuur. Het is een mooie manier om kinderen bewust te maken van hun omgeving en hen te leren hoe zij een positieve bijdrage kunnen leveren aan het milieu.

Kortom, het Insectenhotel is een mooie, duurzame en educatieve toevoeging aan iedere tuin of balkon en biedt onderdak aan verschillende soorten insecten. Door dit hotel in je tuin te plaatsen, draag je bij aan een gezonde en levendige omgeving en help je de natuur een handje.

Afmetingen: 29,5 x 25 x 10cm

Productdetails

Materiaal
Hout
Afmetingen
29,5 x 25 x 10cm
Kleur
Blanco
EAN code:
8720573125178
6 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst