Cake Servetten Hart 30 stuks BT
Cake Servetten Hart 30 stuks BT

Cake Servetten Hart 30 stuks BT

10 op voorraad
6021891
€ 5,49

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze hartvormige papieren cakeservetten/onderleggers zijn perfect voor een romantische touch aan je tafeldecoratie. De fijne kantmotieven geven een elegante uitstraling en maken van jouw cupcakes of desserts echte blikvangers. De inhoud van de verpakking bevat 30 stuks, genoeg om een feestelijke gelegenheid te voorzien van de nodige aankleding.

Naast het gebruiken van deze servetten voor het serveren van cupcakes of taartjes, zijn ze ook uitermate geschikt voor het decoreren van je tafel. Leg ze onder het bord als decoratieve onderzetter of vouw ze als servet in de vorm van een hart. Zo zorg je voor een romantische sfeer tijdens een etentje met je geliefde.

De hartvormige papieren cakeservetten/onderleggers zijn gemaakt van hoogwaardig papier en zijn voorzien van een fijn kantmotief. Door het gebruik van kwalitatief papier scheuren ze niet gemakkelijk en blijven ze mooi in vorm. De servetten zijn eenvoudig en snel te gebruiken, wat zorgt voor gemak tijdens het dekken van de tafel.

Deze hartvormige servetten zijn ook leuk om te gebruiken bij andere gelegenheden, zoals een bruiloft, jubileum of verjaardagsfeestje. Kortom, de hartvormige papieren cakeservetten/onderleggers met fijn kant motief zijn een echte aanwinst voor elke feestelijke gelegenheid.

Afmeting: diameter 10 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
diameter 10 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5707167467558
10 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst