• -10%
Kleur je Eigen Mok Voetbal
Kleur je Eigen Mok Voetbal
Kleur je Eigen Mok Voetbal
Kleur je Eigen Mok Voetbal
Kleur je Eigen Mok Voetbal

Kleur je Eigen Mok Voetbal

15 op voorraad
LG-Imports
LG8206
€ 2,48 € 2,75 -10%

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Creëer Je Eigen Voetbalwereld met Onze Kleurbare Voetbal Mok!

Ben je een voetbalfan of ken je er een? Dan is onze Kleurbare Voetbal Mok de perfecte manier om je liefde voor de sport te uiten en tegelijkertijd te genieten van je favoriete drankje. Deze mok combineert functionaliteit met creativiteit, waardoor het een geweldig cadeau is voor kinderen, tieners en volwassenen.

Hier zijn enkele redenen waarom je dol zult zijn op onze Kleurbare Voetbal Mok:

Dubbelwandig Ontwerp: De mok heeft een dubbelwandige constructie, wat betekent dat je handen beschermd blijven tegen de warmte van warme dranken. Daarnaast blijft de tekening droog, zelfs als je hete koffie of thee in de mok giet.

Voetbalthema Kleurplaten: De mok wordt geleverd met een set kleurplaten die speciaal zijn ontworpen met voetbalthema's. Pak je kleurpotloden of stiften en breng je eigen voetbalwereld tot leven.

Geweldig Cadeau: Deze mok is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestjes of gewoon als verrassing voor de voetbalfan in je leven. Het is ook een fantastische activiteit voor kinderfeestjes met een voetbalthema.

Perfect Voor Elke Drank: Of je nu van koffie, thee, warme chocolademelk of sap houdt, deze mok is geschikt voor allerlei dranken. Geniet van je favoriete drankje terwijl je naar je eigen kunstwerk kijkt.

Hoogwaardige Kwaliteit: De mok is gemaakt van duurzaam materiaal en is ontworpen om lang mee te gaan. Hij kan keer op keer worden gebruikt, zowel voor het drinken als voor kleurplezier.

Voeg een beetje plezier en creativiteit toe aan je dagelijkse routine met onze Kleurbare Voetbal Mok. Bestel vandaag nog en begin met het personaliseren van je eigen voetbalkunstwerk!

Er worden drie kleurplaten meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt gaan. Let op, de mok is niet geschikt voor gebruik in de magnetron of vaatwasser.

Afmetingen: 10,5 x 8 x 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
10,5 x 8 x 10cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247082060
15 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst