Safari Borden 8st.
Safari Borden 8st.

Safari Borden 8st.

14 op voorraad
Folat
FL61934
€ 4,75

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je feest compleet met onze set van 8 Safari borden! Deze kleurrijke borden zijn niet alleen praktisch, maar voegen ook een speels en avontuurlijk element toe aan je feesttafel. Of je nu een verjaardag of een Safari kinderfeestje viert, deze borden zijn perfect geschikt voor verschillende feestelijke gelegenheden.

Elke set bevat 8 borden, zodat je genoeg hebt voor al je gasten. Met hun meerkleurige ontwerp zijn ze een vrolijke toevoeging aan je tafeldecoratie. De borden zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd papier, wat betekent dat ze geproduceerd zijn met respect voor het milieu en duurzaam bosbeheer.

Met een diameter van 23 cm bieden deze borden voldoende ruimte voor allerlei heerlijke hapjes en lekkernijen. Of het nu gaat om taart, snacks of een feestelijke maaltijd, deze borden zijn geschikt voor allerlei soorten voedsel. Ze zijn stevig en kunnen gemakkelijk worden vastgehouden, zodat je gasten comfortabel kunnen genieten van hun maaltijd.

Het Safari thema van deze borden voegt een leuke en avontuurlijke sfeer toe aan je feest. Ze zijn bedrukt met afbeeldingen van verschillende jungle dieren zoals leeuwen, giraffen, olifanten en apen, samen met kleurrijke vegetatie. Deze vrolijke illustraties zorgen voor een levendige en feestelijke uitstraling en brengen de magie van een Safari rechtstreeks naar je feesttafel.

Onze Safari borden zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor ze perfect zijn voor feesten in verschillende settings. Of je nu een feest in de tuin, op het strand of in een feestzaal viert, deze borden passen zich moeiteloos aan aan de omgeving.

Bestel vandaag nog onze set van 8 Safari borden en maak je feesttafel compleet. Laat je gasten genieten van hun maaltijd in stijl met deze kleurrijke en avontuurlijke borden. Met hun duurzaamheid en feestelijke uitstraling zullen ze zeker een hit zijn op je verjaardag of Safari kinderfeestje. Voeg een vleugje jungle toe aan je feestdecoratie en creëer een onvergetelijke ervaring voor iedereen!

Afmeting: diameter 23 cm

Productdetails

Afmetingen
diameter 23 cm
Materiaal
Karton
EAN code:
8714572619349
14 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst