• -20%
Zakmes met 13 Functies
Zakmes met 13 Functies
Zakmes met 13 Functies

Zakmes met 13 Functies

47 op voorraad
Zeller
BK2550
€ 4,76 € 5,95 -20%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Een praktisch multitool zakmes is een essentiële metgezel voor iedereen die graag voorbereid wil zijn op allerlei situaties, zowel binnen als buiten. Dit specifieke multitool zakmes is voorzien van dertien handige functies, waardoor het een waardevol en veelzijdig hulpmiddel is voor dagelijks gebruik.

Of je nu onderweg bent, gaat kamperen, wandelen of gewoon wat huishoudelijke taken moet uitvoeren, dit multitool zakmes heeft alles wat je nodig hebt. Met functies zoals een nagelvijl, schroevendraaier, flessenopener en zelfs een tang, ben je altijd goed voorbereid op verschillende taken en klusjes. Of je nu een losse schroef moet vastdraaien, een flesje wilt openen of wat kleine reparaties moet uitvoeren, dit zakmes biedt de nodige functionaliteit.

Het compacte formaat van het zakmes maakt het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen. Dankzij het handige hoesje waarin het geleverd wordt, kun je het veilig en beschermd opbergen in je broekzak, rugzak of gereedschapskist. Zo heb je altijd de juiste tools binnen handbereik, zelfs als de keuken of schuur niet in de buurt is.

Kortom, dit multitool zakmes is de ultieme metgezel voor iedereen die houdt van praktische en veelzijdige hulpmiddelen. Het biedt gemak, functionaliteit en gemoedsrust in een compact en handig formaat. Bestel vandaag nog jouw multitool zakmes en wees altijd voorbereid op allerlei situaties, waar je ook bent.

Afmeting: 21 x 13,5 x 1,5cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
21 x 13,5 x 1,5cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Zilver
Doelgroep
Volwassenen
EAN code:
8719202656237
47 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst