Mand Goud, 24 cm
Mand Goud, 24 cm

Mand Goud, 24 cm

49 op voorraad
Base Toys
BK2109
€ 3,95

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng orde in je keuken of woonkamer met deze stijlvolle metalen mand in goudkleur! Het is een veelzijdige opbergoplossing die je kunt gebruiken om alles van groenten en kruiden tot schoonmaakspullen en tijdschriften in op te bergen. Deze mand is niet alleen praktisch, maar ook een mooie aanvulling op je interieur.

Deze goudkleurige mand is gemaakt van duurzaam metaal en heeft een stevig en stabiel ontwerp. Het is geschikt voor dagelijks gebruik en gaat lang mee. De mand heeft een ruime inhoud en kan grote hoeveelheden spullen bevatten. Dit zorgt ervoor dat het een handige opbergoplossing is voor bijna elke ruimte in je huis.

Bovendien is deze metalen mand zeer gemakkelijk schoon te maken. Je kunt hem gewoon afnemen met een vochtige doek en hij ziet er weer als nieuw uit. De goudkleurige afwerking zorgt ervoor dat de mand er chique en modern uitziet, en past bij elk interieur.

Of je nu een minimalistisch of een eclectisch interieur hebt, deze mand past perfect bij jouw stijl. Het is een must-have item voor iedereen die graag georganiseerd wil blijven en de rommel in huis wil verminderen.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog deze mooie goudkleurige metalen mand en breng wat stijl en functionaliteit in je huis. Je zult versteld staan van hoeveel verschil een simpele mand kan maken in je dagelijkse leven!

Afmeting: 24 x 18 x 12 cm

Productdetails

Leeftijd
alle leeftijden
Afmetingen
24 x 18 x 12 cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Goud
Doelgroep
Volwassenen
Thema
Wonen
EAN code:
8719202216394
49 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst