• Alleen online
  • -10%
Reptielen, 15st.
Reptielen, 15st.
Reptielen, 15st.

Reptielen, 15st.

57 op voorraad
LG-Imports
LG9571
€ 2,03 € 2,25 -10%

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een uitgebreide set met reptielen voor jouw kinderen of als cadeau? Dan is deze set van 15 speelgoed reptielen perfect voor jou! Deze set bevat een divers assortiment van reptielen, waaronder slangen, kikkers en hagedissen, waarmee kinderen kunnen spelen en hun fantasie kunnen stimuleren.

De speelgoedreptielen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en hebben realistische kleuren en details. Dit maakt ze niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief. Kinderen kunnen hierdoor spelenderwijs leren over verschillende soorten reptielen en hun eigenschappen.

De set van 15 speelgoed reptielen is een geweldig cadeau voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de natuur en dieren. Het is ook ideaal voor educatieve doeleinden, zoals op school of in de kinderopvang. De set bevat een gevarieerde selectie van reptielen, waardoor kinderen verschillende soorten kunnen ontdekken.

De speelgoedreptielen zijn ook erg handig om mee te nemen op reis of tijdens uitjes. Ze zijn klein van formaat en lichtgewicht, waardoor ze gemakkelijk in een tas of rugzak passen. Zo kunnen kinderen altijd en overal met hun speelgoedreptielen spelen.

De set van 15 speelgoed reptielen is ook erg betaalbaar, waardoor het een geweldige keuze is voor ouders die op zoek zijn naar leuk en educatief speelgoed voor hun kinderen. Met deze set haal je een geweldig cadeau in huis waar kinderen veel speelplezier aan zullen beleven.

Kortom, deze set van 15 speelgoed reptielen is een uitstekende keuze voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de natuur en dieren. Bestel nu en geef jouw kinderen de mogelijkheid om spelenderwijs te leren over reptielen en hun eigenschappen!

Afmeting: lengte slang 10 cm
Geschikt voor: Vanaf 3 jaar

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte slang 10 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
5413247095718
57 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst