Badwashand - Piraat
Badwashand - Piraat

Badwashand - Piraat

Niet op voorraad
Base Toys
BK1847D
€ 2,95

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Piraten
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ahoy, jonge avonturiers! Maak van je dagelijkse badtijd een spannend piratenavontuur met deze geweldige piraatvormige washand. Dit washandje is niet zomaar een washandje; het is een kans voor kinderen om hun verbeelding de vrije loop te laten terwijl ze zich wassen en schoonmaken als stoere zeerovers.

Het washandje is gemaakt van zachte en absorberende beige badstof, waardoor het perfect is voor de gevoelige kinderhuid. Maar wat dit washandje echt bijzonder maakt, zijn de gedetailleerde piratenkenmerken. Met zijn ooglapje, hoed, en snor, ziet deze washand eruit als een echte piraat die klaar is voor avontuur op zee.

Kinderen zullen dol zijn op het gebruik van deze piraatwaslap, wat badtijd leuk en aantrekkelijk maakt. Terwijl ze hun gezicht, handen en lichaam wassen, kunnen ze zich voorstellen dat ze schatten zoeken, varen op woeste zeeën en strijden tegen andere piraten. Het maakt het hele badritueel niet alleen hygiënisch, maar ook educatief en vermakelijk.

Dus, maak van de dagelijkse wasroutine een avontuur met deze piraatvormige washand. Het is een geweldige manier om kinderen te motiveren om schoon te blijven terwijl ze hun verbeelding prikkelen en zich inbeelden dat ze dappere piraten zijn die de wereld verkennen. Arrrh! Wassen maar, matrozen!

Afmeting: 20 x 20 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 0 jaar
Afmetingen
20 x 20 cm
Materiaal
Katoen
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Piraat
EAN code:
8719202217162

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst