Vlaggenlijn Ridders, 6mtr.
Vlaggenlijn Ridders, 6mtr.

Vlaggenlijn Ridders, 6mtr.

11 op voorraad
Folat
2800249
€ 4,99

  • Bekijk meer van Ridder en kastelen
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng de spanning en avontuur van een middeleeuws ridderepos naar het kinderfeestje met onze Stoere Vlaggenlijn in Ridderthema! Met deze betoverende vlaggenlijn van schilden met een ridderafbeelding of  zwaarden, geef je het feest de perfecte ridderlijke uitstraling. Het is de ultieme manier om de feestlocatie te transformeren en een magische sfeer te creëren voor kleine ridders en prinsessen.

De vlaggenlijn is niet zomaar een decoratie, maar een essentieel onderdeel om het thema van het feest tot leven te brengen. Elk schild is versierd met zwaardenof ridders, waardoor het feestelijke gevoel versterkt wordt en de verbeelding van de kinderen wordt aangewakkerd. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een ridderlijk themafeest of een speels evenement, deze vlaggenlijn voegt de juiste dosis magie toe.

De Stoere Vlaggenlijn in Ridderthema is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig op te hangen, waardoor het de perfecte aanvulling is op de feestdecoratie. De afbeeldingen van stoere ridders en zwaarden zorgen voor een feestelijke en opwindende sfeer die de kinderen zullen koesteren.

Maak het kinderfeestje onvergetelijk en breng de wereld van ridders en zwaarden tot leven met deze prachtige vlaggenlijn. Bestel vandaag nog en maak je klaar voor een ridderlijk feest vol plezier en avontuur!

Afmeting: 6 meter

Productdetails

EAN code:
8714572628570
11 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst