• Alleen online
Dino Vlaggenlijn, 6m.
Dino Vlaggenlijn, 6m.

Dino Vlaggenlijn, 6m.

2 op voorraad
Folat
FL61857
€ 2,25

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Vier de verjaardag van je kind in stijl met deze kleurrijke dinosaurus vlaggenslinger. Met een lengte van ongeveer 6 meter en 15 gele vlaggen van ongeveer 27 cm hoog, is deze vlaggenslinger de perfecte toevoeging aan het feestdecor. Elk driehoekig vlaggetje is versierd met verschillende schattige dinosaurussen, waardoor de slinger een feestelijke en avontuurlijke uitstraling krijgt.

De dinosaurus vlaggenslinger is niet alleen een prachtige decoratie, maar ook eenvoudig op te hangen. Je kunt het gemakkelijk bevestigen aan de muur, boven de feesttafel of langs deurposten voor een feestelijke sfeer. Of je nu een dinosaurus-thema verjaardagsfeestje viert of gewoon de slaapkamer van je kind wilt versieren, deze vlaggenslinger voegt een vleugje vrolijkheid en opwinding toe aan elke ruimte.

Deze vlaggenslinger is speciaal ontworpen om de verbeelding van kinderen te prikkelen en hun liefde voor dinosaurussen te vieren. Het kleurrijke ontwerp en de schattige dinosaurussen zullen de ogen van de kleintjes doen stralen en een glimlach op hun gezicht toveren. Het is de ideale decoratie voor een kinderfeestje en zal de ruimte transformeren in een prehistorisch paradijs.

De dinosaurus vlaggenslinger is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor hij duurzaam is en keer op keer gebruikt kan worden. Je kunt het opbergen en bewaren voor toekomstige feestjes of speciale gelegenheden. Het is een kosteneffectieve en milieuvriendelijke manier om je feestdecoratie compleet te maken.

Bestel vandaag nog deze leuke dinosaurus vlaggenslinger en maak de verjaardag van je kind extra speciaal. Creëer een magische sfeer vol avontuur en verwondering met deze kleurrijke vlaggenslinger. Je kleintje zal dolblij zijn met de dinosaurusversiering en je feestje zal een gegarandeerd succes zijn!

Afmeting: lengte 6 meter

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 6 meter
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
8714572618571
2 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst