Ridder Verkleedset
Ridder Verkleedset

Ridder Verkleedset

Niet op voorraad
John Toy
JT26986
€ 16,95


  • Bekijk meer van Ridder en kastelen
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stap in de wereld van dappere ridders en betoverende middeleeuwse avonturen met de stoere 5-delige Medieval Knights Ridderset! Met deze set kun je je fantasie de vrije loop laten, de prinses redden en de draak verslaan. Ben jij klaar voor dit spannende avontuur?

De set bestaat uit vijf essentiële onderdelen: een schild, een helm, een zwaard met schede en een harnas. Met deze uitrusting kun je jezelf transformeren tot een moedige ridder en elke vijand moedig tegemoet treden. De set is ontworpen voor urenlang speelplezier en laat je in de huid kruipen van een echte middeleeuwse held.

Het stoere zilvergrijze design van de set wordt verrijkt met prachtige kopergouden details. Het schild en harnas zijn versierd met een indrukwekkende draak, wat de set een extra dosis uitstraling geeft. Deze details zorgen ervoor dat je eruitziet als een echte ridder die klaar is voor het gevecht.

Met de Medieval Knights Ridderset kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en spannende avonturen beleven. Ze kunnen hun favoriete ridderverhalen tot leven brengen, vriendschappen sluiten en hun moed tonen. Deze set stimuleert ook de ontwikkeling van sociale vaardigheden en creativiteit bij kinderen.

Deze set is perfect voor verkleedpartijen, toneelstukjes of gewoon voor fantasierijk spelen. Het hoogwaardige materiaal zorgt ervoor dat de set duurzaam is en bestand tegen intensief gebruik. Zo kunnen kinderen keer op keer genieten van de spanning en sensatie van de middeleeuwen.

Betreed de wereld van ridders en avontuur met de 5-delige Medieval Knights Ridderset. Bestel nu en laat je fantasie de vrije loop. Deze set staat garant voor urenlang speelplezier en biedt alles wat je nodig hebt om een echte ridder te worden.

Afmeting: schild 18 x 33,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
37,7 x 12 x 52,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711866269860

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst