• Alleen online
Safari Uitnodigingen, 8st.
Safari Uitnodigingen, 8st.

Safari Uitnodigingen, 8st.

8 op voorraad
Folat
FL62010
€ 2,50

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Jungle
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je van plan om een avontuurlijk safari-feestje te organiseren? Dan mogen deze Safari Uitnodigingen absoluut niet ontbreken! Met deze uitnodigingen nodig je jouw vriendjes en vriendinnetjes op stijlvolle wijze uit voor jouw geweldige feestje.

Laat iedereen met deze thematische uitnodigingen weten dat er binnenkort een spectaculair feestje op de planning staat. De set bestaat uit 8 uitnodigingskaarten die direct verklappen wat het thema van jouw feest is: Safari! Met levendige afbeeldingen van exotische dieren en een jungle-achtergrond geven deze uitnodigingen een spannend voorproefje van het avontuur dat de gasten te wachten staat.

De Safari Uitnodigingen zijn onmisbaar voor elk (kinder)feest met een safari-thema. Met deze kaarten zet je gelijk de juiste sfeer neer en zullen je gasten enthousiast worden om deel te nemen aan jouw unieke feestje. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een speciale gelegenheid of gewoon een gezellig samenzijn, deze uitnodigingen voegen een extra dosis opwinding en avontuur toe.

Elke uitnodigingskaart is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Bovendien zijn de kaarten gemakkelijk in te vullen met de belangrijke informatie over je feest, zoals de datum, tijd en locatie.

Met de Safari Uitnodigingen maak je meteen een statement en creëer je een buzz rondom jouw feestje. Nodig je gasten uit in stijl en laat ze weten dat er een avontuurlijke safari-ervaring op hen wacht. Bestel vandaag nog deze unieke set van 8 uitnodigingskaarten en zet de toon voor een onvergetelijk feest vol wilde dieren en spannende avonturen!

Afmeting: 14,5 x 10,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
14,5 x 10,5 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8714572620109
8 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst