• Alleen online
Partybags Paarden, 6st.
Partybags Paarden, 6st.

Partybags Paarden, 6st.

Niet op voorraad
HW436430
€ 1,35

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Paarden thema
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van elk feest een magische ervaring met onze Set van 6 Kunststof Feestzakjes, elk versierd met prachtige paardenhoofden te midden van bloemen in het betoverende groen! Deze feestzakjes zijn niet alleen een praktische en stijlvolle manier om traktaties uit te delen, maar voegen ook een vleugje paardenliefde toe aan de feestelijke sfeer.

Elk feestzakje in de set is subtiel versierd met een mooi paardenhoofd, omringd door kleurrijke bloemen in een rustgevend groen. Dit thema voegt niet alleen visuele aantrekkingskracht toe aan de feestzakjes, maar creëert ook een betoverende setting voor elk feest, of het nu gaat om een paardenliefhebbersfeest, een verjaardag of een ander speciaal evenement.

De kunststof feestzakjes zijn stevig en duurzaam, perfect voor het veilig bewaren van traktaties en kleine geschenken. Dankzij het praktische formaat zijn ze ideaal om uit te delen aan gasten, vrienden of klasgenoten. Met deze feestzakjes geef je niet alleen leuke herinneringen, maar ook een klein stukje van de betoverende paardenwereld mee.

Verras en verwen je feestgangers met deze prachtige Set van 6 Kunststof Feestzakjes en maak van elk moment een onvergetelijke viering vol paardenpracht en bloemenpracht! Bestel vandaag nog en bereid je voor op een feestelijke reis in stijl.

Afmeting: 17 x 25 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
17 x 25 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Paarden
EAN code:
8711319364302

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst