• Alleen online
  • -50%
BigJigs Houten Wagon met Hijskraan
BigJigs Houten Wagon met Hijskraan

BigJigs Houten Wagon met Hijskraan

2 op voorraad
BigJigs Toys
BJT416
€ 5,98 € 11,95 -50%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek het prachtige houten treinprogramma van het merk Big Jigs! Dit uitgebreide assortiment biedt alles wat je nodig hebt voor urenlang speelplezier. Het beste van alles is dat het perfect aansluit op treinsystemen van andere fabrikanten, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je eigen treinwereld te creëren.

Een van de hoogtepunten van het Big Jigs houten treinprogramma is de wagon met hijskraan. Deze unieke toevoeging zorgt voor extra speelmogelijkheden en stimuleert de verbeelding van kinderen. 

De wagon met hijskraan is met zorg ontworpen en vervaardigd uit hoogwaardig hout. Het is stevig en duurzaam, zodat het bestand is tegen het ruige speelgedrag van kinderen. Bovendien zorgt het gebruik van hout voor een klassieke uitstraling en een tijdloos speelplezier.

Het Big Jigs houten treinprogramma staat bekend om zijn kwaliteit en compatibiliteit. De rails zijn ontworpen volgens de standaardmaten, waardoor ze perfect passen bij andere bekende merken. Dit betekent dat je de treinen en accessoires van verschillende fabrikanten kunt combineren en eindeloze treinroutes kunt maken.

Wacht niet langer en voeg de wagon met hijskraan toe aan je Big Jigs houten treincollectie. Bestel vandaag nog en laat je kinderen genieten van eindeloos speelplezier en hun verbeelding de vrije loop laten gaan. Ontdek de kwaliteit, compatibiliteit en het tijdloze plezier van het Big Jigs houten treinprogramma!

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
EAN code:
0691621094167
2 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst