Eenhoorn Tafelkleed
Eenhoorn Tafelkleed

Eenhoorn Tafelkleed

24 op voorraad
Folat
FL65043
€ 3,99

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je verjaardagsfeestje extra magisch met dit betoverende tafelkleed van eenhoorns! Dit sprookjesachtige tafelkleed is een absolute must-have om je feesttafel te transformeren in een wonderland vol eenhoorns en betovering. Met een afmeting van ca. 130 x 180 cm is dit tafelkleed groot genoeg om elke feesttafel mooi te bedekken.

Dit tafelkleed is speciaal ontworpen voor kinderfeestjes en themafeesten. Het heeft een prachtige print van kleurrijke eenhoorns die de verbeelding van de kinderen zullen prikkelen en een sprookjesachtige sfeer creëren. Het kleed is gemaakt van stevig kunststof, waardoor het duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Het beschermt je tafel ook tegen vocht en morsen, wat vooral handig is tijdens een feestje met enthousiaste kinderen.

Dit eenhoorn tafelkleed voegt niet alleen een vleugje magie toe aan je feest, maar het zorgt er ook voor dat de feesttafel er feestelijk en verzorgd uitziet. Het vormt de perfecte achtergrond voor het serveren van heerlijke hapjes, taarten en drankjes. Het zal de kinderen en gasten betoveren en een glimlach op hun gezicht toveren.

Met dit sprookjesachtige tafelkleed van eenhoorns maak je van je verjaardagsfeestje een onvergetelijke gebeurtenis. Het is de ideale decoratie voor een themafeestje met als thema eenhoorns of een betoverende sprookjeswereld. Combineer het tafelkleed met bijpassende servetten, borden en bekers om een harmonieus geheel te creëren.

Maak je verjaardagsfeest compleet en betoverend met dit sprookjesachtige tafelkleed van eenhoorns. Bestel vandaag nog en creëer een feesttafel waar de magie tot leven komt!

Afmetingen: 130 x 180cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
ca. 130 x 180 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Blauw
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
8714572650434
24 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst