• Alleen online
Dino Tafelkleed
Dino Tafelkleed

Dino Tafelkleed

Niet op voorraad
Folat
FL61853
€ 3,99

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van elk kinderfeestje een avontuurlijke en prehistorische ervaring met dit leuke Dino Tafelkleed! Het is tijd om de tafels op een speelse en kleurrijke manier aan te kleden, en dit tafelkleed met zijn prachtige print is de perfecte keuze.

Met zijn opvallende dinosaurusmotieven en levendige kleuren voegt dit tafelkleed een vleugje magie en spanning toe aan je feestdecoratie. Of je nu een verjaardagsfeestje, een themafeest of een speciale gelegenheid viert, dit tafelkleed is de ideale toevoeging om de feestelijke sfeer te versterken.

Het Dino Tafelkleed is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Gemaakt van stevig kunststof, biedt dit tafelkleed bescherming tegen vocht en morsingen, waardoor je tafel schoon en netjes blijft tijdens het feest. Het is dus niet alleen leuk, maar ook praktisch in gebruik.

Met een afmeting van 130 x 180 cm past dit tafelkleed op de meeste standaard tafels. Het biedt voldoende ruimte om de feesttafel te bedekken en creëert zo een samenhangend en feestelijk geheel. Je kunt het tafelkleed eenvoudig afnemen na het feest en opbergen voor toekomstige feestelijke gelegenheden.

Of het nu gaat om een dinosaurus-themafeest, een Jurassic Park-fanclubbijeenkomst of gewoon een speels en kleurrijk kinderfeestje, dit Dino Tafelkleed zal zeker de show stelen. Maak je feestdecoratie compleet met dit leuke en duurzame tafelkleed en zie hoe de kinderen enthousiast worden bij het zien van de vrolijke dinosaurusprints.

Bestel vandaag nog het Dino Tafelkleed en zorg ervoor dat je feesttafel er geweldig uitziet. Laat de dinosaurusavonturen tot leven komen en creëer een onvergetelijk feest vol plezier en verbeelding!

Afmetingen: 130 x 180 cm.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
130 x 180 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Thema
Dinosaurus
EAN code:
8714572618533

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst