• Alleen online
Summer Fun Springtouw Geel
Summer Fun Springtouw Geel
Summer Fun Springtouw Geel

Summer Fun Springtouw Geel

Niet op voorraad
John Toy
JT29238B
€ 2,95

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de opwinding van touwtjespringen met het gele fluoriserende springtouw! Dit levendige en energieke springtouw is perfect voor kinderen en volwassenen die op zoek zijn naar een leuke en effectieve manier om in beweging te blijven.

Met een lengte van 2,2 meter is dit springtouw ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Het biedt voldoende ruimte om te springen en te draaien, waardoor je volledige controle hebt over je sprongen en snelheid. Het is de perfecte metgezel voor speelsessies in de achtertuin, op de speelplaats of zelfs in de sportschool.

Dit gele fluoriserende springtouw valt zeker op met zijn opvallende kleur. De heldere gele tint is niet alleen leuk en levendig, maar maakt het ook gemakkelijk om het touw te zien terwijl het in beweging is. Dit zorgt voor een soepele en moeiteloze springervaring, waardoor je je volledig kunt concentreren op je sprongen en het behalen van je fitnessdoelen.

De kunststof handvatten van het springtouw bieden een stevige grip en comfort tijdens het springen. Ze zijn ergonomisch ontworpen om vermoeidheid van de handen en polsen te verminderen, zodat je langer kunt genieten van je workouts. Bovendien zijn de handvatten duurzaam en bestand tegen slijtage, zodat je springtouw lang meegaat. Het is een geweldige cardio-oefening die je helpt calorieën te verbranden, je conditie te verbeteren en je coördinatie te versterken.

Wacht niet langer en voeg wat kleur en plezier toe aan je workoutroutine met het gele fluoriserende springtouw met kunststof handvatten. Bestel vandaag nog je eigen exemplaar en ontdek de voordelen van touwtjespringen voor een gezond en actief leven!

Afmeting:     lengte 220 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
lengte 220 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Geel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711866292387

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst