• Alleen online
Neon Roze Springtouw, 5m
Neon Roze Springtouw, 5m

Neon Roze Springtouw, 5m

Niet op voorraad
John Toy
JT29239A
€ 3,95

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Haal het roze springtouw tevoorschijn en bereid je voor op urenlang springplezier! Dit vrolijk gekleurde touw is ongeveer 5 meter lang, lang genoeg om met meerdere mensen tegelijk te springen en eindeloze speelmogelijkheden te bieden.

Of je nu een kind, tiener of volwassene bent, het roze springtouw is een geweldige manier om actief te blijven en plezier te hebben. Het helpt je conditie te verbeteren, je coördinatie te ontwikkelen en je hartslag te verhogen. Daarnaast is het springen met een touw een leuke en uitdagende activiteit die zowel binnen als buiten kan worden gedaan.

Dit springtouw is speciaal ontworpen om duurzaam en stevig te zijn, zodat het bestand is tegen het dagelijkse gebruik en de slijtage die gepaard gaan met springen. Het heeft een comfortabele grip die zorgt voor een stevige controle tijdens het springen, waardoor je je volledig kunt concentreren op het verbeteren van je springtechnieken.

Het roze springtouw is perfect voor speelsessies met vrienden, familie of zelfs in de sportschool. Stel je voor hoe leuk het is om samen te springen, nieuwe sprongen te proberen en elkaar uit te dagen om steeds beter te worden. Het is een geweldige manier om sociale interactie te bevorderen en plezier te hebben met anderen.

Bovendien is dit springtouw draagbaar en gemakkelijk mee te nemen, waardoor je overal en altijd kunt springen. Of je nu naar het park gaat, op vakantie bent of gewoon in je achtertuin speelt, het roze springtouw is altijd klaar voor actie.

Wacht niet langer en voeg wat kleur en plezier toe aan je springroutine met dit geweldige roze springtouw. Bestel vandaag nog je eigen exemplaar en ontdek de vreugde van springen, bewegen en lachen met het hele gezin!

Afmeting: 5 meter

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
lengte 5 meter
Materiaal
Kunststof
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711866292394

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst