• Alleen online
  • -10%
Compact Springkikkerspel
Compact Springkikkerspel

Compact Springkikkerspel

63 op voorraad
LG-Imports
LG7149
€ 1,13 € 1,25 -10%

  • Bekijk meer van Kikkers
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het Compact Springkikkerspel is een superleuk en uitdagend kinderspel dat de motoriek en concentratie van kinderen stimuleert. Het doel van het spel is om je kikker op het blad te laten springen. De eerste speler die zijn kikker op het blad weet te krijgen, wint het spel!

Dit compacte spel is perfect voor kinderen van alle leeftijden en kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Het spel bevat een klein blad en drie kleurrijke kikkers, elk met hun eigen unieke kleur. Het spel is eenvoudig te spelen, maar vergt wel de nodige concentratie en oefening om de kikker precies goed te laten springen.

Het Compact Springkikkerspel is niet alleen een leuke en uitdagende activiteit voor kinderen, maar ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of andere speciale gelegenheden. Het spel is compact en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is voor een dagje uit of op vakantie.

Dit spel is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die van een uitdaging houden. Daarnaast kan het Compact Springkikkerspel ook helpen om de fijne motoriek te verbeteren en de hand-oogcoördinatie te ontwikkelen.

Kortom, het Compact Springkikkerspel is een geweldige toevoeging aan de spelcollectie van elk kind en biedt urenlang speelplezier voor het hele gezin. Waar wacht je nog op? Probeer het vandaag nog uit en ontdek wie als eerste zijn kikker op het blad weet te krijgen!

Afmeting: diameter vijver 9 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter vijver 9 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
Thema
Dieren
EAN code:
5413247071491
63 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst