Alleen online Party Animals
Party Animals

Party Animals

999 games 999 games

2030079

Nieuw

  • Dit artikel is nu niet leverbaar.
We verwachten grote drukte tijdens de feestdagen. Voorkom vertraging van je bestelling en bestel op tijd. Voor meer informatie neem contact op met de klantenservice

€ 10,99

Klantenservicevia Facebook bereikbaar
Bericht mij wanneer dit product weer op voorraad is.

Productbeschrijving

Grappig kaartspel, waarin je goed moet onthouden wie welk dier voorstelt. Maar de identiteit van de spelers verandert voortdurend. Wie is in staat om het allemaal tot het einde toe te volgen?

Aan het begin van het spel krijgt iedereen een identiteit in de vorm van een dier en maakt het bijbehorende geluid. Vervolgens krijgt iedere speler een gedekte stapel kaarten, waarvan ze er om beurten steeds één open draaien. Als er twee spelers zijn die hetzelfde dier voor zich hebben liggen, moeten deze zo snel mogelijk elkanders geluid reproduceren. Wie dat het snelste doet, krijgt de aflegstapel van de ander.

Verder zijn er speciale kaarten, die het spel nog lastiger maken. Zo veranderen spelers tijdens het spel van identiteit of moeten ze elkaar plotseling een hand geven of snel op tafel slaan. Wie aan het einde van het spel de meeste kaarten heeft, is de winnaar.

Party Animals is een hilarisch spel, waarin blaffende leeuwen en miauwende slangen geen uitzondering zijn!

  • 3-5 spelers
  • Speeltijd: +/- 45 min
  • Afmeting: verpakking 12 x 9,5 x 2 cm.

Kenmerken

LeeftijdVanaf 10 jaar
DoelgroepJongens en Meisjes
EAN code:8717249190165
Merk999 games
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.