Alleen online De Kolonisten van Catan - De Zeevaarders
De Kolonisten van Catan - De Zeevaarders

De Kolonisten van Catan - De Zeevaarders

999 games 999 games

2030160

Nieuw

  • Dit artikel is nu niet leverbaar.

€ 35,99

Klantenservicevia Facebook bereikbaar
Bericht mij wanneer dit product weer op voorraad is.

Product video

Productbeschrijving

Verschillende nieuwe scenario's voor De Kolonisten van Catan. Deze uitbreidingsset is uitsluitend te combineren met de nieuwste editie van het basisspel. De scenario's in deze nieuwe editie verschillen van die in de oorspronkelijke versie. Met nieuwe speelstukken en artwork voor nog meer spelbeleving!

De handleiding bevat een keur aan scenario's, waarin het bouwen van scheepsroutes naar verschillende eilanden een grote rol speelt. Schepen kosten 1 hout en 1 wol per stuk, en de spelregels ervoor hebben veel weg van het bouwen van straten. In de meeste scenario's krijgen de spelers bonuspunten voor het bouwen van nederzettingen op andere eilanden, waardoor ze erg gemotiveerd zijn om scheepsroutes te formeren. Scenario's variëren van vaste speelvelden tot ontdekkingsreizen waarbij de spelers er tijdens het spel pas achter komen waar de verschillende eilanden liggen. Verder wordt de rivierbedding geïntroduceerd, waar goud te vinden is. Spelers met een nederzetting aan deze tegel krijgen een grondstoffenkaart naar keuze.

De spelregels zijn zo goed als gelijk aan die van het basisspel met extra regels voor scheepsroutes, overwinningspuntenfiches, goudtegels en de zeerover.

De Zeevaarders van Catan geeft het basisspel een compleet nieuwe dimensie en biedt oneindige variatie. Een must voor spelers die een nieuwe uitdaging op Catan zoeken!

  • 3-4 spelers
  • Speeltijd: +/- 90 min
  • Afmeting: verpakking 29,5 x 29,5 x 7,5 cm

Kenmerken

Leeftijdvanaf 12 jaar
DoelgroepJongens en Meisjes
EAN code:8717249196259
Merk999 games
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.