Legpuzzel Donuts 26 x 23cm Karton 24...
Legpuzzel Donuts 26 x 23cm Karton 24 Stukjes

Legpuzzel Donuts 26 x 23cm Karton 24 Stukjes

Niet op voorraad
Base Toys
BK2208D
€ 1,95

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke uitdaging voor jou of je kinderen? Dan is deze puzzel met een afbeelding van cupcakes en donuts echt iets voor jou! Met 24 puzzelstukjes die alleen op de juiste plek passen, is deze puzzel een echte uitdaging voor de kleintjes..

De afbeelding op de puzzel toont een kleurrijke en vrolijke scène van cupcakes en donuts. Zodra de puzzel voltooid is, kan je de afbeelding inlijsten en ophangen aan de muur van de slaapkamer, woonkamer of speelkamer. Of je kan de puzzel gewoon weer uit elkaar halen en nog een keer maken voor extra plezier!

De puzzel is gemaakt van stevig materiaal en heeft een afmeting van 26 x 23 cm wanneer hij compleet is. Het is een geweldige manier om cognitieve vaardigheden te ontwikkelen, zoals ruimtelijk inzicht en probleemoplossend vermogen. Bovendien is het een leuke manier om te ontspannen en te genieten van quality time met familie of vrienden.

De puzzel is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en biedt een leuke uitdaging voor het hele gezin. Het is een geweldige activiteit om te doen op regenachtige dagen, tijdens het weekend of op vakantie.

In het kort, deze puzzel met cupcakes en donuts is een superleuke activiteit voor iedereen die van puzzelen houdt. Het is een uitdaging die niet alleen leuk is om te doen, maar ook cognitieve vaardigheden ontwikkelt. Lijst de afbeelding in of maak de puzzel gewoon nog een keer voor extra plezier! Bestel nu en geniet van deze leuke puzzel.

Afmetingen: 26 x 23 cm 
Aantal stukjes: 24

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
26 x 23cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987465512

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst