Alleen online Goki houten Puzzel - Wie hoort bij wie?
Goki houten Puzzel - Wie hoort bij wie?

Goki houten Puzzel - Wie hoort bij wie?

Goki Goki

5299411

Nieuw

  • Dit artikel is nu niet leverbaar.
We verwachten grote drukte tijdens de feestdagen. Voorkom vertraging van je bestelling en bestel op tijd. Voor meer informatie neem contact op met de klantenservice

€ 6,75

Klantenservicevia Facebook bereikbaar
Bericht mij wanneer dit product weer op voorraad is.

Productbeschrijving

Kleurrijke dieren worden weergegeven op 9 puzzelstukjes en hun vriendje wordt afgebeeld op de puzzel. Weet jij wie bij wie hoort, leg dan het puzzelstukje op zijn vriendj

Afmeting ca. 18 x 18 cm.

Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.
 
Goki strijdt tegen kinderarbeid doormiddel van ondersteuning van diverse instellingen, ook worden er schenkingen gedaan voor het planten van bomen (op dit moment 50.000 stuks).
 

Het merk Goki staat voor een goede prijs kwaliteitsverhouding. Het speelgoed heeft een functioneel design en moderne kleuren. Houten speelgoed is essentieel voor de motorieke en tactische ontwikkeling van ieder kind.

Kenmerken

LeeftijdPeuter (2-3 jaar)
DoelgroepJongens en Meisjes
EAN code:4013594568791
MerkGoki
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.