Magische Kubus
Magische Kubus

Magische Kubus

Niet op voorraad
Base Toys
BK2131
€ 1,25


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De magische kubus is een fascinerende en uitdagende puzzel die de geest van jong en oud prikkelt. Met zijn zes gekleurde zijden en schijnbaar eenvoudige draaibare vlakken lijkt de oplossing binnen handbereik, maar schijn bedriegt. Deze kubus herbergt ontelbare combinaties en slechts één juiste oplossing, waardoor het een ware test is voor je denkvermogen en doorzettingsvermogen.

De uitdaging begint zodra je de kubus oppakt en begint te draaien en te twisten om alle zijden dezelfde kleur te geven. Terwijl je dit doet, raak je al snel betoverd door de complexiteit van de kubus en de manier waarop de kleuren continu verschuiven en veranderen. Het lijkt soms bijna onmogelijk om tot een oplossing te komen.

Toch is dat precies wat de magische kubus zo aantrekkelijk maakt. Het is een uitdaging die je intellectuele vaardigheden stimuleert, je ruimtelijk inzicht test en je probleemoplossende vermogen aanscherpt. Het is een geweldige manier om je geest scherp te houden en jezelf te blijven uitdagen.

Durf jij het aan om de magische kubus op te lossen? Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde puzzelaar, deze kubus biedt urenlang vermaak en een gevoel van voldoening wanneer je eindelijk de juiste combinatie vindt.

Afmeting Artikel: 3,5 x 3,5 x 3,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Materiaal
Kunststof
Afmetingen
3,5 x 3,5 x 3,5 cm
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719202385717

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst