Sinterklaas Kwartet
Sinterklaas Kwartet

Sinterklaas Kwartet

1 op voorraad
1630268
€ 2,99

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Kom helemaal in de sinterklaasstemming met ons leuke XL kwartetspel! Dit spel is perfect voor urenlang speelplezier en brengt de magie van Sinterklaas tot leven. Met 32 extra grote kaarten vol chocoladeletters, mijters en cadeautjes is dit kwartetspel een geweldige manier om kinderen te vermaken tijdens de feestdagen.

Waarom ons XL kwartetspel voor Sinterklaas zo bijzonder is:

Sinterklaasbeleving: Dit kwartetspel is speciaal ontworpen om kinderen onder te dompelen in de sinterklaassfeer. De kaarten zijn prachtig geïllustreerd met iconische Sinterklaaselementen, waardoor kinderen zich helemaal in het feest kunnen onderdompelen.

Groot Formaat Kaarten: De kaarten zijn extra groot van formaat, waardoor ze gemakkelijk vast te houden zijn voor kinderen. Dit maakt het spel toegankelijk en leuk voor jonge spelers.

Educatief Plezier: Kwartet is niet alleen leuk, maar het stimuleert ook cognitieve vaardigheden zoals het herkennen van patronen, het ontwikkelen van strategisch denken en het bevorderen van sociaal spel.

Duurzaamheid: Ons XL kwartetspel is gemaakt van stevig karton, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Het kan jaar na jaar worden gespeeld.

Geschikt voor de Sinterklaasviering: Dit kwartetspel is een geweldige aanvulling op de Sinterklaasviering thuis, op school of op andere feestelijke gelegenheden.

Veiligheid: Hoewel het spel leuk is voor kinderen, is het belangrijk op te merken dat het niet geschikt is voor kinderen onder de 3 jaar oud vanwege kleine onderdelen.

Breng de vreugde van Sinterklaas in huis met ons XL kwartetspel. Het is de perfecte manier om kinderen te vermaken, hun feestvreugde te vergroten en tegelijkertijd educatieve voordelen te bieden. Bestel vandaag nog en maak van de Sinterklaasviering een onvergetelijke en leerzame ervaring voor de kleintjes!

Afmeting: 12,5 x 12,5 x 3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
12.5 x 12.5 x 3 cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8715427092621
1 Product

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst