• -10%
Memory Dinosaurus
Memory Dinosaurus
Memory Dinosaurus

Memory Dinosaurus

Niet op voorraad
LG-Imports
LG7094
€ 2,93 € 3,25 -10%


  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek een wereld vol prehistorische avonturen met onze prachtige set memory met als thema dinosaurus! Ga op zoek naar de juiste kaartjes en win het spel terwijl je je concentratie en geheugen ontwikkelt. Deze leuke en educatieve activiteit is perfect voor kinderen en volwassenen.

Onze memory set neemt je mee terug in de tijd naar het tijdperk van de dinosaurussen. Met kleurrijke en gedetailleerde afbeeldingen van verschillende dinosaurussoorten, zul je betoverd worden door de magie van deze prehistorische wezens. Het spel daagt je uit om paren van dezelfde kaartjes bij elkaar te zoeken, wat je geheugen en observatievermogen stimuleert.

Memory is niet alleen een leuk spel, maar het heeft ook vele voordelen voor de ontwikkeling van concentratie en geheugen. Door actief te zoeken naar overeenkomende kaartjes en ze te onthouden, train je je hersenen op een leuke en uitdagende manier. Dit spel is ideaal voor kinderen om hun cognitieve vaardigheden te verbeteren en voor volwassenen om hun mentale scherpte te behouden.

De set memory is zorgvuldig ontworpen met stevige en duurzame kaartjes die lang meegaan, zelfs bij intensief gebruik. De afbeeldingen zijn levendig en aantrekkelijk, waardoor het spel nog leuker wordt. Of je nu alleen speelt, met vrienden of met familie, deze memory set biedt urenlang plezier en entertainment voor iedereen.

Dus ga op ontdekkingsreis naar het land van de dinosaurussen met onze prachtige set memory. Train je concentratie en geheugen terwijl je plezier hebt met het vinden van de juiste kaartjes. Bestel vandaag nog en geniet van de vele voordelen die dit educatieve spel te bieden heeft!

Meer Dinosaurus producten vind je hier.

Afmetingen: verpakking 17 x 17 x 2,5cm, kaartje 7 x 7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking 17 x 17 x 2,5cm, kaartje 7 x 7cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
5413247070944

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst