Dominoset, 92dlg
Dominoset, 92dlg

Dominoset, 92dlg

Niet op voorraad
8180014
€ 5,99


  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak een gaaf parcours met deze set van 92 dominostenen. Dit set is gemaakt van stevig kunststof en bevat 86 dominostenen, een schans en 5 knikkers, alles wat je nodig hebt om urenlang speelplezier te beleven.

Plaats de dominostenen achter elkaar in een gave vorm en creëer een uniek parcours. Het plaatsen van de schans aan het begin zorgt voor een spannend moment, want zodra je de knikker laat omduwen, zal de rij dominostenen als een kettingreactie omvallen.

Met deze set kun je niet alleen urenlang spelen, maar het is ook nog eens een uitstekend middel om je concentratie en coordinatie te verbeteren. Je kunt bovendien altijd nieuwe uitdagingen creëren door de dominostenen op verschillende manieren te plaatsen en te zien hoe de rij zich ontwikkelt.

De set is gemakkelijk op te bergen en mee te nemen, dus je kunt altijd en overal je eigen parcours creëren. Of je nu thuis bent, op vakantie gaat of naar een vriend of familielid gaat, met deze set kun je altijd je speelplezier beleven.

Dus als je op zoek bent naar een nieuw speelgoed of naar een leuk cadeau voor iemand, overweeg dan zeker deze set van 92 dominostenen. Het zal zorgen voor urenlang speelplezier en is ook nog eens leerzaam. Bestel vandaag nog!

Afmeting: 3,5 x 2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
3,5 x 2 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
3800966008693

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst