Alleen online Carrom Toernooi Bord - 12 kgs. 12mm
Carrom Toernooi Bord - 12 kgs. 12mm

Carrom Toernooi Bord - 12 kgs. 12mm

Gratis verzending Ubergames Ubergames

UG710

Nieuw

  • Dit artikel is nu niet leverbaar.

€ 159,00

Klantenservicevia Facebook bereikbaar
Bericht mij wanneer dit product weer op voorraad is.

Productbeschrijving

Een perfect bord voor de fanatiekere speler. Wil je Carrom serieus spelen dan is dit een fantastisch bord om het spel mee te spelen. Het spel wordt gespeeld op een bord of tafel van gelakt multiplex van 74 bij 74 centimeter. Aan de vier zijden bevinden zich houten banden, waardoor de stenen teruggekaatst kunnen worden. Als glijmiddel leveren wij het officiële poeder. De bedoeling van het spel is om de grootste en zwaarste schijf op het bord, de kunststof striker (schietschijf of speelschijf) vanaf de basislijn met de vingers zodanig vooruit te schieten, dat deze de kleinere stenen in één van de gaten die zich in de hoeken bevinden, kaatst. Deze houten carromstenen of -schijven (in feite kunnen hier gewoon damschijven voor gebruikt worden) zijn onderverdeeld in evenveel zwarte als witte schijven. Deze kleuren geven aan welke schijven er door de respectievelijke spelers of teams ingeworpen dienen te worden. Degene die het spel opent, speelt altijd wit. Er is ook nog een rode carromsteen, die de koningin genoemd wordt.


De bedoeling van het spel is dat de speler zijn negen carromstenen in de gaten heeft gekregen vóór dat de tegenspeler dat doet. De koningin moet vóór de laatste steen gescoord worden en in dezelfde of eerstvolgende zet gedekt te worden door een steen van de speler. Als dat dekken niet lukt, wordt de koningin teruggeplaatst in het midden.

Ook als een speler lichaamsdelen (vingers) over de diagonale lijn plaatst, of als de schietschijf in één van de gaten geschoten wordt, worden er strafstenen uit de gaten gehaald en in het midden teruggelegd. Carrom is eenvoudig te leren, fantastisch om te spelen en geschikt voor alle leeftijden.

De toernooi set bevat:

  • Toernooi-bord, 89 bij 89cm (speelveld 74x74 cm)
  • 7,5 cm dikke hardhouten randen voor een fantastische kaats, zwart afgewerkt
  • 12 mm dik speciaal Carrom mango hout speelveld, zodat er een zeer snelle ondergrond is
  • Toernooi-kwaliteit Houten Carrom schijven
  • Toernooi-kwaliteit Acryl speelschijf
  • 30 gram Carrom poeder
  • Boekje met spelregels (Engels)

Geleverd in de Ubergames-tas met speciale houder voor schijven en tafel (tafel tegen meerprijs)
Leverbaar is tevens een tafel, meerprijs 42 euro.

Een kwaliteitsproduct van Ubergames. Bekijk onze site voor meer unieke kwaliteitsproducten.
NB: Wij verkopen meerdere Carrom sets, en nog veel meer unieke spellen voor binnen en buiten! Bekijk tevens onze accessoires sectie voor vele opties zoals een tafel, extras poeder, stenen, etc Natuurlijk geproduceerd in India.

Kenmerken

LeeftijdKind (6+ jaar)
DoelgroepJongens en Meisjes
EAN code:5060317001133
MerkUbergames
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.