Alleen online Goki houten Bordspel - Woordenmolen
Goki houten Bordspel - Woordenmolen

Goki houten Bordspel - Woordenmolen

Goki Goki

5299538

Nieuw

  • Leverbaar7 op voorraad

€ 13,99

Klantenservicevia Facebook bereikbaar

Productbeschrijving

Woordenmolen is een letter- en cijferspel voor 1 - 4 spelers vanaf 6 jaar. Het bestaat uit in totaal vier spellen, die zelfstandig kunnen worden gespeeld. Tot het spel behoren een speelbord met speelring, die naargelang het spel dat wordt gespeeld, aan beide zijden kan worden gebruikt, 15 speelstiften en een dobbelsteen.

Afmeting ca. Ø 26,5 cm.

Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.
 
Goki strijdt tegen kinderarbeid doormiddel van ondersteuning van diverse instellingen, ook worden er schenkingen gedaan voor het planten van bomen (op dit moment 50.000 stuks).
 

Het merk Goki staat voor een goede prijs kwaliteitsverhouding. Het speelgoed heeft een functioneel design en moderne kleuren. Houten speelgoed is essentieel voor de motorieke en tactische ontwikkeling van ieder kind.

 

Kenmerken

LeeftijdKind (6+ jaar)
DoelgroepJongens en Meisjes
EAN code:4013594567398
MerkGoki
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.