Alleen online Goki houten Bordspel - De muis gaat naar huis
Goki houten Bordspel - De muis gaat naar huis

Goki houten Bordspel - De muis gaat naar huis

Goki Goki

56885

Nieuw

  • Dit artikel is uitverkocht en komt niet meer terug in ons assortiment Bekijk meer Bordspel

€ 24,95

Klantenservicevia Facebook bereikbaar

Productbeschrijving

De kleine muizen willen vanuit hun muizengat in het huis van boerin Martha geraken. Want vandaar worden hun neusjes geprikkeld door de heerlijke geur van kaas. Er loopt een pad recht over de frisse lenteweide naar het huis. Dit is verleidelijk kort en snel … maar er liggen boze katten op de loer. Op de langere weg door de muizengangen zijn de muizen veilig voor de katten. Maar het duurt wel veel langer om het huis bereiken, en die kaas ruikt zo lekker.

  • De muis gaat naar het huis’ is een leuk spel voor 2 - 4 spelers.
  • Afmeting 44,5 x 30 cm
 
Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.
 
Goki strijdt tegen kinderarbeid doormiddel van ondersteuning van diverse instellingen, ook worden er schenkingen gedaan voor het planten van bomen (op dit moment 50.000 stuks).
 

Het merk Goki staat voor een goede prijs kwaliteitsverhouding. Het speelgoed heeft een functioneel design en moderne kleuren. Houten speelgoed is essentieel voor de motorieke en tactische ontwikkeling van ieder kind.

Kenmerken

LeeftijdKind (6+ jaar)
DoelgroepJongens en Meisjes
EAN code:4013594568852
MerkGoki
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.