• Alleen online
De Weerwolven van Wakkerdam BT
De Weerwolven van Wakkerdam BT

De Weerwolven van Wakkerdam BT

1 op voorraad
999 games
2030106BT
€ 10,99

  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Altijd persoonlijke hulp
 

Het is volle maan. De rust in Wakkerdam wordt ruw verstoord door een reeks gruwelijke moorden. De dorpsoudsten overleggen met elkaar: zou de eeuwenoude legende van de weerwolven tot leven zijn gekomen? Het lijkt er wel erg op...

Ben jij een weerwolf of een gewone sterveling? Je krijgt van de spelleider een speelkaart waarop je ware identiteit staat. Het nu aan jou om die rol aan te nemen...

Indien je een weerwolf bent: is het je doel om elke nacht een dorpeling te verschalken. Overdag kun je doen alsof je een werkende burger bent.

Als je een burger bent: is het zaak om de weerwolven te ontmaskeren en de andere burgers ervan te overtuigen om ze onschadelijk te maken, zonder zelf valselijk beschuldigd te worden. Dit is een delicate opdracht! Gelukkig zijn er een aantal burgers die over speciale gaven beschikken, zoals de ziener,de jager en de heks! Zij zullen de burgers bijstaan in hun jacht op weerwolven!

De Weerwolven van Wakkerdam is een spannend partyspel voor 8 tot 18 spelers. Het is zowel voor volwassenen als voor kinderen een geweldige ervaring. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

EAN code:
8717249190233
1 Product
Product toegevoegd aan verlanglijst

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.