Aanbieding! Alleen online Goki houten Bordspel - De worm zit erin
Goki houten Bordspel - De worm zit erin

Goki houten Bordspel - De worm zit erin

Goki Goki

56942

Nieuw

€ 34,95

Klantenservicevia Facebook bereikbaar

Productbeschrijving

De worm zit erin’ is een grappig en steeds weer verrassend strategiespel voor 2 - 6 spelers. Het doel van het spel is dat een elk van jullie een speelfiguur in een toren heeft zitten, die met stokjes doorprikt is. Bij elke worp van de dobbelsteen trekken jullie een stokje weg. Het aantal stokjes wordt dus steeds kleiner.

Toch moeten jullie proberen jullie eigen figuur op de nog overblijvende stokjes te houden en tegelijkertijd de figuren van jullie medespelers ten val te brengen. Om deze beide moeilijke opdrachten tot een goed einde te brengen, hebben jullie geduld, geluk en een goed oog nodig. Maar pas op: er gebeurt niet altijd wat jullie verwachten!

Afmeting toren ca. Ø 19,6 cm x  41,3 cm.

Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.
 
Goki strijdt tegen kinderarbeid doormiddel van ondersteuning van diverse instellingen, ook worden er schenkingen gedaan voor het planten van bomen (op dit moment 50.000 stuks).
 

Het merk Goki staat voor een goede prijs kwaliteitsverhouding. Het speelgoed heeft een functioneel design en moderne kleuren. Houten speelgoed is essentieel voor de motorieke en tactische ontwikkeling van ieder kind.

Kenmerken

LeeftijdKleuter (3-6 jaar)
DoelgroepJongens en Meisjes
EAN code:7856974832245
MerkGoki
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.