• -10%
Ei Dino graaf je eigen fossiel
Ei Dino graaf je eigen fossiel
Ei Dino graaf je eigen fossiel

Ei Dino graaf je eigen fossiel

18 op voorraad
LG-Imports
LG6938
€ 2,66 € 2,95 -10%

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stap terug in de tijd en ontdek de fascinerende wereld van dinosaurussen met deze unieke 'Bik het fossiel uit het ei' set! Kraak het mysterieuze ei open en onthul welke verbazingwekkende dinosaurus erin verstopt zit. Dit is niet zomaar een speelgoed, maar een interactieve en educatieve ervaring die kinderen zal fascineren.

Het proces is eenvoudig en opwindend. Neem het ei in je hand en begin voorzichtig te bikken om het fossiel vrij te leggen. Terwijl je stukje bij beetje het ei afbrokkelt, zal het spannend zijn om te raden welke dinosaurus er tevoorschijn komt. Het uitbikken van het fossiel is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om de fijne motoriek en het geduld van kinderen te ontwikkelen.

Eenmaal uitgegraven, onthult het fossiel een prachtige dinosaurus. Elke set bevat een willekeurige dinosaurus, waardoor het uitbikken een verrassend element toevoegt. Je kunt verschillende dinosoorten verzamelen en een heel dinosaurusavontuur creëren. Het is ook een geweldige manier om kinderen te leren over de diversiteit van dinosaurussen en hun kenmerken.

De 'Bik het fossiel uit het ei' set is ideaal voor educatief spel, verjaardagsfeestjes, themafeestjes en zelfs als cadeau. Het stimuleert de nieuwsgierigheid en het leervermogen van kinderen, terwijl ze plezier hebben tijdens het ontdekken van de wereld van dinosaurussen.

Laat je kinderen een spannende ontdekkingsreis maken naar het verleden met deze geweldige 'Bik het fossiel uit het ei' set. Bestel nu en laat ze genieten van het uitgraven van hun eigen dinosaurusfossiel en het ontdekken van de verborgen schatten van de prehistorie!

Afmeting: 15,5 x 12 x 4,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
15.5 x 12 x 4.5 cm
Materiaal
Gips
Kleur
Blanco
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
5413247069382
18 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst