• -25%
Autobaan Met Autootjes Hip
Autobaan Met Autootjes Hip

Autobaan Met Autootjes Hip

20 op voorraad
Base Toys
BK2464
€ 9,71 € 12,95 -25%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze leuke racebaan kunnen kinderen urenlang plezier beleven! De racebaan is ontworpen met een uniek, aantrekkelijk en kleurrijk ontwerp dat de aandacht van kinderen trekt. Het speelgoed is ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar oud. De set bevat 6 verschillende gekleurde autootjes, waarmee kinderen kunnen spelen en racen.

De racebaan is gemakkelijk te gebruiken. De autootjes worden bovenaan de racebaan geplaatst en rollen dan langs de hellingen en bochten naar beneden. Kinderen kunnen de autootjes gemakkelijk vastpakken en de race opnieuw beginnen. De racebaan is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen veelvuldig gebruik.

Het racen met de autootjes stimuleert de ontwikkeling van de motorische vaardigheden van kinderen. Het vastpakken van de autootjes en ze langs de baan laten rijden, helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek. Ook helpt de racebaan bij het ontwikkelen van de hand-oogcoördinatie van kinderen, omdat ze snel moeten reageren om de autootjes op het juiste moment te laten rijden.

De racebaan is een perfect cadeau voor verjaardagen, feestdagen of als beloning voor goed gedrag. Het is niet alleen leuk, maar het helpt ook bij de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden bij kinderen. Bestel daarom nu deze leuke racebaan inclusief 6 autootjes en geef jouw kind het perfecte cadeau!

Afmeting verpakking: 33 x 27 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking: 33 x 27 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Groen
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573025423
20 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst