• -10%
Raceauto Pullback Gekleurd
Raceauto Pullback Gekleurd
Raceauto Pullback Gekleurd
Raceauto Pullback Gekleurd

Raceauto Pullback Gekleurd

459 op voorraad
LG-Imports
LG3285
€ 0,53 € 0,59 -10%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een stoere en avontuurlijke speelgoedauto die je urenlang speelplezier zal bezorgen? Dan is de Raceauto Pullback Gekleurd de perfecte keuze voor jou! Deze sportwagen is niet alleen stoer om te zien, maar is ook nog eens voorzien van een pullback-besturing. Hiermee kun je de auto eenvoudig achteruit trekken en loslaten, waarna de auto op volle snelheid vooruit zal schieten.

Laat je fantasie de vrije loop en beleef de meest spannende avonturen met deze raceauto. Zet een racebaan uit en race tegen vrienden en familie om te zien wie als eerste de finish behaalt. Of verzin je eigen avonturen en laat de raceauto overal naartoe rijden waar jij maar wilt.

De Raceauto Pullback Gekleurd is verkrijgbaar in verschillende kleuren die door elkaar worden geleverd. Hierdoor blijft het spannend welke kleur je zult ontvangen. De auto is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, waardoor je er lang plezier van zult hebben.

Deze speelgoedauto is niet alleen leuk om zelf mee te spelen, maar ook een leuk cadeau voor kinderen die dol zijn op avontuur en spanning. Geef het als cadeau voor een verjaardag of als beloning voor goede prestaties op school.

Kortom, ben jij op zoek naar een stoere speelgoedauto die garant staat voor urenlang speelplezier? Bestel dan nu de Raceauto Pullback Gekleurd en beleef de meest avontuurlijke races en spannende avonturen. Met verschillende kleuren die door elkaar worden geleverd, blijft het spannend welke kleur je zult ontvangen. Bestel nu en geniet van deze stoere sportwagen!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen. 

Afmetingen: 6 x 5 x 3cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
6 x 5 x 3cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
EAN code:
5413247032850
459 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst