Raceauto Pull Back Dierenprint 6 Stuks
Raceauto Pull Back Dierenprint 6 Stuks

Raceauto Pull Back Dierenprint 6 Stuks

40 op voorraad
Base Toys
BK2592
€ 3,25

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar stoere en kleurrijke raceauto's voor jouw kinderen? Dan zijn de Raceauto Pull Back Dierenprint auto's de perfecte keuze voor jou! Deze set van zes verschillende gekleurde auto's met dierenprint zorgt voor urenlang speelplezier voor jouw kinderen.

Deze raceauto's hebben niet alleen een stoer en uniek ontwerp, maar ook nog eens een handige pull back functie. Trek de auto een stukje naar achteren en laat hem vervolgens los om hem te laten racen! Dit maakt het extra leuk en spannend voor kinderen om met deze auto's te spelen.

De auto's zijn gemaakt van stevig materiaal en kunnen tegen een stootje. Ze zijn daarom geschikt voor kinderen vanaf drie jaar oud. De auto's zijn compact van formaat, waardoor ze ook makkelijk mee te nemen zijn. Ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie of naar de speeltuin.

De Raceauto Pull Back Dierenprint set is ook nog eens zeer betaalbaar. Je krijgt maar liefst zes auto's voor een scherpe prijs. Zo kunnen jouw kinderen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes racen en spelen met deze stoere auto's.

Kortom, als je op zoek bent naar kleurrijke en stoere raceauto's met een handige pull back functie, dan zijn de Raceauto Pull Back Dierenprint auto's de perfecte keuze voor jou! Bestel vandaag nog en geef jouw kinderen het cadeau waar ze gegarandeerd urenlang speelplezier mee zullen hebben.

Afmetingen: lengte auto 5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte auto 5cm
Materiaal
Kunststof en Metaal
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573070812
40 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst