Speelset Voertuigen Politie
Speelset Voertuigen Politie
Speelset Voertuigen Politie

Speelset Voertuigen Politie

1 op voorraad
Base Toys
BK2249A
€ 6,95

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met de speelset voertuigen politie kunnen kinderen op een spannende en educatieve manier hun eigen politieavonturen beleven. Deze set biedt een geweldige kans om de verbeelding van kinderen te stimuleren terwijl ze de wereld van wetshandhaving verkennen.

De set bevat verschillende voertuigen die essentieel zijn voor politiewerk, waaronder politieauto's en motorfietsen. Elk voertuig is gedetailleerd ontworpen met realistische kenmerken, waardoor kinderen zich echt een deel van het politiekorps voelen terwijl ze spelen.

Een van de opvallende kenmerken van deze speelset is de mogelijkheid om de weg af te zetten voor de politie. Hiermee kunnen kinderen een belangrijk aspect van verkeersbeheer en veiligheid leren terwijl ze hun speelwereld creëren.

De speelset voertuigen politie is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het stimuleert kinderen om na te denken over de rol van de politie in de samenleving en helpt hen de basisprincipes van ordehandhaving te begrijpen. Het kan ook dienen als een uitstekend hulpmiddel voor het bevorderen van sociale vaardigheden, zoals samenwerking en rollenspel.

Of het nu gaat om het organiseren van politieachtervolgingen of het handhaven van de orde in een denkbeeldige stad, deze speelset biedt eindeloos vermaak voor kinderen. Het is perfect voor zowel individueel spel als interactie met vrienden of broers en zussen.

Dus, als je op zoek bent naar een leuke en educatieve speelset die de verbeelding van kinderen prikkelt en tegelijkertijd belangrijke lessen leert, dan is de speelset voertuigen politie een uitstekende keuze. Laat je kinderen de helden van de stad zijn terwijl ze zich vermaken met deze geweldige speelset. Bestel hem vandaag nog en laat het politieavontuur beginnen!

Afmeting verpakking: 18 x 12 x 4 cm (lxbxh)

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
verpakking 24,5 x 17 x 4cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Politie
EAN code:
8711295725920
1 Product

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst