2-Play Die-cast Hulpdienst Voertuigen...
2-Play Die-cast Hulpdienst Voertuigen...
2-Play Die-cast Hulpdienst Voertuigen...
2-Play Die-cast Hulpdienst Voertuigen...
2-Play Die-cast Hulpdienst Voertuigen NL met Licht en Geluid

2-Play Die-cast Hulpdienst Voertuigen NL met Licht en Geluid

26 op voorraad
3120786
€ 17,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Creëer een Complete Hulpdienst Vloot met Onze Nederlandse Voertuigen Set!

Stap in de wereld van hulpverlening en actie met onze complete Nederlandse Hulpdienst Voertuigen Set! Met deze set ben je in één keer voorzien van alle belangrijke Nederlandse hulpdienst voertuigen, klaar om uit te rukken bij elke noodsituatie in je eigen stad of dorp. Laat je kinderen hun eigen reddingsmissies uitvoeren en speel urenlang met plezier en spannende avonturen.

Onze Nederlandse Hulpdienst Voertuigen Set bevat een selectie van realistische voertuigen, waaronder politieauto's, brandweerwagens en ambulances. Elke auto is voorzien van een pull-back mechanisme, waardoor ze snel optrekken zodra je ze naar achteren trekt. Laat ze los en zie hoe ze met hoge snelheid naar het noodgeval racen!

De voertuigen in onze set zijn niet alleen razendsnel, maar ook uitgerust met realistische licht- en geluidsignalen. Dit zorgt ervoor dat het verkeer ze al van ver ziet aankomen, net zoals echte hulpdienst voertuigen dat doen. Deze toegevoegde veiligheidsfunctie maakt het spelen nog leuker en realistischer.

Onze Nederlandse Hulpdienst Voertuigen Set wordt geleverd inclusief de benodigde batterijen, zodat je kinderen meteen aan de slag kunnen met hun spannende reddingsmissies.

Naast het bieden van urenlang speelplezier, dragen deze hulpdienst voertuigen ook bij aan de ontwikkeling van vaardigheden bij kinderen. Het spelen met deze set stimuleert de fantasie, hand-oog coördinatie en sociale interactie.

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een jonge avonturier? Onze Nederlandse Hulpdienst Voertuigen Set is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen en speciale gelegenheden. Geef ze de sensatie van hulpverlening en actie met deze complete set.

Onze hulpdienst voertuigen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaam speelplezier. Ze zijn bestand tegen intensief gebruik en kunnen tegen een stootje tijdens alle reddingsoperaties.

Breng de opwinding van hulpverlening en actie naar je eigen stad of dorp met onze Nederlandse Hulpdienst Voertuigen Set. Bestel nu en laat je kinderen genieten van realistische spelavonturen en het uitvoeren van hun eigen reddingsmissies!

Afmeting: lengte 11 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 11 cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8713219335734
26 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst