Constructieauto Graafmachine
Constructieauto Graafmachine

Constructieauto Graafmachine

Niet op voorraad
Base Toys
BK2618C
€ 3,50

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze gele speelgoed graafmachine is een geweldige aanvulling op de speelgoedcollectie van je kind. Het is perfect voor kleine bouwvakkers die graag spelen met constructiespeelgoed. De graafmachine is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, zodat het lang mee zal gaan en bestand is tegen intensief gebruik.

Het speelgoed is ontworpen met beweegbare delen, zoals de graafarm en het wiel, wat het spelen nog leuker maakt en de verbeelding van je kind aanwakkert. Je kind kan zijn of haar bouwvaardigheden oefenen en ontwikkelen door te spelen met deze graafmachine. Het spelen met constructiespeelgoed draagt bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek en de hand-oog coördinatie van je kind.

De gele kleur van de graafmachine maakt het een opvallend speelgoedstuk en zal de aandacht van je kind trekken. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis, zodat je kind er het hele jaar door mee kan spelen. Het speelgoed is ook eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, zodat het er altijd als nieuw uitziet.

Geef je kind het cadeau van urenlang speelplezier met deze leuke en educatieve speelgoed graafmachine. Het is niet alleen een geweldige manier om de verbeelding van je kind te stimuleren, maar het helpt ook bij de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden en is bovendien superleuk om mee te spelen. Bestel nu deze gele speelgoed graafmachine en zie je kind genieten van het spelen met dit fantastische stuk speelgoed!

Afmetingen: lengte 18,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 18,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Geel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573341042

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst