• Alleen online
  • -50%
BigJigs houten Rails Kruisingplateau
BigJigs houten Rails Kruisingplateau

BigJigs houten Rails Kruisingplateau

1 op voorraad
BigJigs Toys
BJT105
€ 1,48 € 2,95 -50%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voeg een nieuwe dimensie toe aan je houten treinbaan met het Rails Kruisingplateau van BigJigs (BJT105). Big Jigs staat bekend om zijn prachtig vormgegeven houten treinprogramma dat uiterst compleet is en perfect aansluit op treinsystemen van andere fabrikanten.
Met het Rails Kruisingplateau voeg je een spannend element toe aan je treinbaan. Dit setje bestaat uit één stuks kruisingplateau, waarmee je treinen op unieke wijze van richting kunnen veranderen en elkaar kunnen passeren. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer verschillende routes en scenario's voor je treinen.
Het kruisingplateau is gemaakt van hoogwaardig hout en is zorgvuldig vervaardigd om langdurig speelplezier te garanderen. De gladde afwerking en duurzame constructie zorgen ervoor dat de treinen soepel over de rails kunnen rijden en dat het kruisingplateau bestand is tegen intensief gebruik.
Het gebruik van houten speelgoed, zoals het Rails Kruisingplateau van BigJigs, stimuleert de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen. Ze kunnen hun eigen treinavonturen bedenken, nieuwe routes verkennen en hun treinsysteem uitbreiden. Het spelen met houten speelgoed bevordert ook de fijne motoriek en hand-oogcoördinatie van kinderen.
Met het Rails Kruisingplateau van BigJigs voeg je niet alleen functionaliteit toe aan je treinbaan, maar ook esthetische waarde. De natuurlijke uitstraling van het hout en de kwaliteit van het vakmanschap geven je treinbaan een authentieke en tijdloze uitstraling.
Breid je houten treinbaan uit met het Rails Kruisingplateau van BigJigs en geniet van eindeloos speelplezier. Bestel vandaag nog en ontdek de vele mogelijkheden die dit setje biedt voor het bouwen van je eigen treinwereld. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor treinliefhebbers en verzamelaars. Ga op avontuur met BigJigs en creëer je eigen treinreis!

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 14,5 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Khaki
Doelgroep
Jongens
Montage
Nee
EAN code:
691621091050
1 Product

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst