• -25%
Animal World Dino's in Kooi, 10dlg.
Animal World Dino's in Kooi, 10dlg.

Animal World Dino's in Kooi, 10dlg.

21 op voorraad
John Toy
JT26997
€ 2,78 € 3,70 -25%

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je klaar om een spannend avontuur te beleven terwijl je teruggaat in de tijd en je favoriete dinosaurussen vangt! Met deze geweldige 10-delige set kun je het prehistorische landschap tot leven brengen, compleet met grote stenen en bijzondere bomen. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de dino's plaatst in hun natuurlijke habitat en probeert ze te vangen in je kooi. Ben jij in staat om deze buitengewone dieren te vangen?

De dino's in deze set zijn gemaakt van stevig kunststof en zijn afgewerkt met fijne details, waardoor ze er levensecht uitzien. Elke dinosaurus heeft zijn eigen unieke kenmerken en is ontworpen met oog voor realisme. Je zult versteld staan van de nauwkeurigheid en de gedetailleerde afwerking van deze dino's.

Met behulp van je verbeeldingskracht kun je een meeslepende speelwereld creëren waarin je jezelf als een ware dinovanger kunt wanen. Je kunt de dino's laten rondlopen, ze laten brullen en ze proberen te vangen in je kooi. De mogelijkheden zijn eindeloos en het spelplezier is gegarandeerd.

Deze 10-delige set is niet alleen een geweldig speelgoed voor kinderen, maar ook een educatieve tool. Het stelt hen in staat om meer te leren over dinosaurussen, hun leefomgeving en hun kenmerken. Het stimuleert de nieuwsgierigheid en het leren door middel van spel, waardoor kinderen op een leuke en interactieve manier kennis kunnen opdoen.

Dompel jezelf onder in de wereld van dinosaurussen, vang ze en maak je eigen prehistorische landschap compleet. Bestel nu deze fantastische 10-delige set van stevig kunststof en geniet van urenlang speelplezier met gedetailleerde en realistische dinosaurussen.

Afmeting: kooi 10,5 x 7,5 x 7,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
kooi 10,5 x 7,5 x 7,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
8711866269976
21 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst