Mini Robot Wit
Mini Robot Wit
Mini Robot Wit

Mini Robot Wit

Niet op voorraad
Base Toys
BK2421
€ 3,95


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je je kinderen verrassen met een coole en interactieve speelgoedrobot? Dan is deze robot de perfecte keuze voor jou! De robot biedt enorm veel speelplezier en is uitgerust met leuke licht- en geluidseffecten die de fantasie van je kinderen stimuleren.

Deze robot werkt op 4 knoopcel LR44 batterijen, die inbegrepen zijn bij de aankoop. Dit betekent dat je meteen aan de slag kunt met spelen en experimenteren met de robot, zonder dat je extra batterijen hoeft aan te schaffen.

Deze robot is niet alleen leuk om mee te spelen, maar biedt ook educatieve voordelen. Kinderen kunnen hun creativiteit en verbeeldingskracht stimuleren door met de robot te spelen en te experimenteren. 

Met deze robot kunnen kinderen de meest fantastische avonturen beleven en hun eigen verhalen creëren. Dit biedt een leuke en interactieve manier om de ontwikkeling van de cognitieve vaardigheden van je kinderen te stimuleren.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en educatieve speelgoedrobot voor je kinderen, dan is deze robot een geweldige keuze. Bestel vandaag nog en laat je kinderen genieten van urenlang speelplezier met deze coole en interactieve robot!

Afmetingen: hoogte 11cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
hoogte 10cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Robot
Batterij
Ja
EAN code:
8719987280139

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst