• -40%
Paardenspeelset Met 2 Paarden 21-Delig
Paardenspeelset Met 2 Paarden 21-Delig
Paardenspeelset Met 2 Paarden 21-Delig

Paardenspeelset Met 2 Paarden 21-Delig

11 op voorraad
Base Toys
BK2097
€ 9,57 € 15,95 -40%

  • Bekijk meer van Paarden thema
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Paardrijden is een geweldige hobby waar zowel jong als oud van kan genieten. Het geeft je de kans om de natuur te verkennen terwijl je de controle hebt over deze krachtige en majestueuze dieren. Voor kinderen kan het paardrijden een fantastische manier zijn om hun coördinatie en evenwicht te ontwikkelen, terwijl het ook hun zelfvertrouwen vergroot.

Als je op zoek bent naar een manier om je kind te introduceren in de wereld van paardrijden, dan is deze speelset een geweldig startpunt. De set bestaat uit 2 ruiters, 2 paarden, 12 hekdelen en een voederbak met accessoires. De ruiters kunnen op de paarden gezet worden en dan kunnen ze samen op avontuur gaan.

Een van de beste dingen aan deze speelset is dat kinderen hun eigen paardenavonturen kunnen bedenken en creëren. Zullen ze de paarden meenemen naar de bossen of rijden ze liever gewoon in de wei? Met deze set kunnen ze hun verbeelding de vrije loop laten en kunnen ze allerlei avonturen beleven met hun paarden.

De hekdelen in de set zijn geweldig om de paarden in te sluiten en om een ​​weide te creëren waar ze veilig kunnen grazen. En met de voederbak en accessoires kunnen kinderen hun paarden goed verzorgen en voeden. Dit zorgt voor een realistische speelervaring en kan kinderen helpen om verantwoordelijkheid te leren nemen.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke speelset om je kind kennis te laten maken met de wereld van paardrijden, dan is deze speelset een geweldige optie. Het zal hun verbeelding prikkelen, hun zelfvertrouwen vergroten en ze laten genieten van de schoonheid van paardrijden.

Inhoud: 2 Ruiters, 2 Paarden, 12 Hekdelen en 1 Voederbak met accessoires

Afmetingen: lengte paarden 14cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte paarden 14cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Paarden
EAN code:
8719987283796
11 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst