Boerderijdier Grappig
Boerderijdier Grappig

Boerderijdier Grappig

1297 op voorraad
Base Toys
BG10730
€ 0,29

  • Bekijk meer van Boerderij
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar grappige en vrolijke boerderijdieren om je speelgoedcollectie mee aan te vullen? Dan zijn deze kunststof diertjes echt iets voor jou! Deze diertjes zien er een beetje gek uit, maar dat maakt ze juist zo leuk en uniek.

In totaal zijn er tien verschillende boerderijdieren verkrijgbaar, elk in hun eigen felle kleur. Deze diertjes zijn perfect om mee te spelen, of je ze nu gebruikt om je eigen boerderij na te bouwen of om gewoon mee te spelen.

De kunststof diertjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben een mooie afwerking, zodat ze er niet alleen leuk uitzien, maar ook lang meegaan. Bovendien zijn ze makkelijk schoon te maken, waardoor ze altijd fris en schoon blijven.

Let op: verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd, dus het is een verrassing welke diertjes je precies zult ontvangen. Maar geen zorgen, alle tien de diertjes zijn even leuk en zorgen voor een gezellige beestenboel!

Deze kunststof boerderijdieren zijn niet alleen leuk om zelf mee te spelen, maar ook een geweldig cadeau-idee voor kinderen die van dieren en boerderijen houden. Ze stimuleren de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen en kunnen helpen bij het ontwikkelen van cognitieve vaardigheden.

Dus waar wacht je nog op? Bestel deze grappige en vrolijke kunststof boerderijdieren vandaag nog en maak je eigen boerderijbeestenboel compleet! Let op: de prijs is per stuk.

Let op: Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Afmetingen: 5cm (hoogte)

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
5cm (hoogte)
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
EAN code:
3588270010730
1297 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst