Knikkers Achilles 500 gram
Knikkers Achilles 500 gram
Knikkers Achilles 500 gram

Knikkers Achilles 500 gram

139 op voorraad
2420298
€ 1,89

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Duik in de wereld van spelplezier met onze diverse verzameling knikkers! Onze knikkers worden geleverd in netjes en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, waaronder de traditionele gladde knikkers, bonken en stuiters.

Met de klassieke gladde knikkers kunnen kinderen allerlei spannende knikkerspellen spelen, zoals het populaire "potje knikkeren" of het creëren van kleurrijke knikkerbanen. Deze knikkers zijn perfect voor het ontwikkelen van hand-oogcoördinatie en het bevorderen van sociale interactie tussen kinderen.

Bonken, ook wel bekend als reuze-knikkers, voegen een extra dimensie toe aan het spel. Hun grootte en gewicht geven een unieke uitdaging aan knikkerspellen, waardoor kinderen hun vaardigheden verder kunnen aanscherpen terwijl ze plezier hebben.

Stuiters zijn knikkers die een extra element van opwinding brengen. Ze stuiteren en springen op onvoorspelbare manieren, waardoor kinderen worden uitgedaagd om hun reflexen te gebruiken tijdens het spelen.

Onze knikkers zijn niet alleen geweldig voor speeltijd thuis, maar ze kunnen ook worden gebruikt voor educatieve activiteiten op school. Denk aan rekenactiviteiten, het leren van kleuren en het bevorderen van teamwork.

Met onze gevarieerde collectie knikkers in netjes brengen we een klassiek speelgoed naar een nieuw niveau, waar plezier en leerzaamheid hand in hand gaan. Bestel vandaag nog en laat het knikkeravontuur beginnen!

Afmeting: inhoud 500 gram

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
inhoud 500 gram
Materiaal
Glas
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8714627660814
139 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst