Kinderkoffer Bij
Kinderkoffer Bij
Kinderkoffer Bij

Kinderkoffer Bij

3 op voorraad
Base Toys
BK2398A
€ 12,95

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze leuke kinderkoffer met afbeeldingen van bijen is perfect om al je spulletjes in op te bergen en mee te nemen! De stevige koffer is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is geschikt voor allerlei doeleinden. Gebruik hem bijvoorbeeld om je kleurpotloden, speelgoedauto's of poppen in op te bergen. De koffer heeft een handig handvat waardoor je hem gemakkelijk kunt dragen, zelfs als hij helemaal vol zit!

De kinderkoffer Bij heeft een mooie afbeelding van bijen, wat hem extra leuk maakt voor kinderen. De vrolijke kleuren en grappige tekeningen maken deze koffer tot een echte blikvanger. En niet alleen is de koffer mooi om naar te kijken, hij is ook nog eens heel praktisch in gebruik. De sluiting is gemakkelijk te openen en te sluiten, zodat je altijd snel bij je spulletjes kunt. Bovendien is de koffer stevig genoeg om lang mee te gaan, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Of je nu op vakantie gaat, een dagje uit of gewoon lekker thuis blijft, met de kinderkoffer Bij heb je altijd al je spulletjes bij de hand. En dankzij het vrolijke design en de handige maat is deze koffer ook nog eens heel geschikt om cadeau te geven aan een kinderverjaardag of als leuke verrassing.

Afmetingen: 30 x 21cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
31 x 21cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
EAN code:
8719987539299
3 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst