Kinderkoffer 3 delig Zeemeermin,...
Kinderkoffer 3 delig Zeemeermin, Eenhoorn en Fruit

Kinderkoffer 3 delig Zeemeermin, Eenhoorn en Fruit

1 op voorraad
Base Toys
BK2194
€ 14,95

  • Bekijk meer van Zeemeermin
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar leuke koffers voor je kinderen om mee te nemen op vakantie of een weekendje weg? Dan zijn deze 3 kinderkoffers met verschillende prints perfect voor jou! De set bestaat uit 3 verschillende maten koffers, met elk een unieke print van een zeemeermin, een eenhoorn en fruit.

De koffers zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn stevig genoeg om allerlei spullen in op te bergen. De grootste koffer heeft een afmeting van 30 x 21,5 x 9,5 cm, de middelgrote koffer is 25 x 18,5 x 9 cm en de kleinste koffer meet 20 x 15,5 x 8,5 cm. De koffers kunnen gemakkelijk in elkaar worden gelegd om ruimte te besparen wanneer ze niet worden gebruikt.

De koffers zijn perfect voor kinderen van alle leeftijden en kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Ze zijn handig om speelgoed, kleding, boeken en andere benodigdheden in op te bergen voor een weekendje weg, vakantie of een dagje uit. De koffers hebben handige handvatten zodat ze gemakkelijk te dragen zijn, zelfs voor kleine kinderen.

De koffers zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook nog eens superleuk uit! De koffers hebben een kleurrijke print van een zeemeermin, een eenhoorn en fruit, wat kinderen erg zal aanspreken. De koffers zijn perfect voor kinderen die hun eigen spullen willen inpakken en zich net als hun ouders willen voelen met hun eigen koffer.

In het kort, deze set van 3 kinderkoffers met verschillende prints zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens superleuk! Ze zijn perfect voor kinderen van alle leeftijden en kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals een weekendje weg, vakantie of een dagje uit. De koffers zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn gemakkelijk te dragen dankzij de handvatten. Bestel nu en laat je kinderen zich voelen als echte reizigers met hun eigen set koffers.

Afmetingen: 

Zeemeerming 30 x 21,5 x 9,5 cm
Eenhoorn 25 x 18,5 x 9 cm
Fruit 20 x 15,5 x 8,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987397622
1 Product

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst