• -20%
Schoonmaakset 5-Delig
Schoonmaakset 5-Delig
Schoonmaakset 5-Delig

Schoonmaakset 5-Delig

Niet op voorraad
Base Toys
BK2015
€ 2,76 € 3,45 -20%


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met de speelgoed schoonmaakset van Tender Toys zorg je ervoor dat het huis weer schoon is. Deze set bevat verschillende hulpmiddelen die kinderen kunnen gebruiken om het interieur weer spik en span te krijgen, en is daarom ideaal voor kinderen die graag helpen met het huishouden.

De set bevat onder andere een trekker, een veger, een blik, een stuk zeep en een flesje schoonmaakmiddel. Met de trekker en veger kunnen kinderen hun eigen kamer of woonkamer vegen. Het blik is perfect voor het opruimen van kleine stukjes speelgoed of andere rommel. Het stuk zeep en flesje schoonmaakmiddel zijn ideaal voor het schoonmaken van oppervlakken en meubels.

De speelgoed schoonmaakset van Tender Toys is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook educatief. Kinderen leren hoe ze hun eigen huis of kamer schoon kunnen houden en leren ook over verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. De set is gemaakt van veilige en duurzame materialen en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

In samenvatting, de speelgoed schoonmaakset van Tender Toys is een geweldige manier om kinderen te helpen bij het huishouden en tegelijkertijd hun verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te leren. De set bevat verschillende hulpmiddelen voor het schoonmaken van het interieur, en is gemaakt van veilige en duurzame materialen. Perfect voor kinderen vanaf 3 jaar.

Afmetingen verpakking: 30 x 19 cm
Inhoud: 1 Trekker 1 Veger 1 Blik 1 Stuk zeep 1 Flesje schoonmaakmiddel

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
verpakking 30 x 19 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987084782

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst